Berichtgeving nav Coronavirus

Dit bericht heeft een update gehad op 16 maart 10.45 uur

Momenteel heeft Nederland te maken van de gevolgen van het coronavirus en de maatregelen die de Nederlandse overheid onze samenleving heeft opgelegd. Dit maakt dat ook wij extra maatregelen hebben genomen die passen bij de richtlijnen vanuit het RIVM. Voor ons staat voorop dat wij u binnen deze maatregelen zoveel mogelijk van dienst kunnen blijven zijn. Toch hebben wij ook maatregelen moeten nemen.

Onze collega’s van Confidio Drachten en Emmen werken zoveel als mogelijk vanuit huis. Hierdoor blijven wij voor u en instanties bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur tijdens ons reguliere spreekuur van maandag t/m donderdag. Ook via email kunt u ons bereiken. De contactgegevens van onze medewerkers kunt u vinden op de volgende pagina.

Voor instanties en ketenpartners zijn wij bereikbaar op de bij hun bekende telefoonnummers.

Er zullen gedurende periode van maatregelen (vooralsnog t/m 6 april 2020) geen huisbezoeken plaatsvinden. De afspraken die gepland stonden, zullen op een later moment worden ingepland. Onze medewerkers zullen zodra hier meer duidelijkheid over is contact met u opnemen. Afspraken (zittingen) bij de Rechtbank zullen wij in overleg als deze doorgaan niet bijwonen.

Onze vestigingen in Drachten en Emmen zijn gesloten voor bezoek van externen, behalve voor zaken in het vitale proces door de overheid zijn aangemerkt en onze dienstverlening staande houden. Heeft u poststukken die u langs wilt brengen dan kunnen deze in de brievenbus van de vestiging worden gedaan.

In lijn met de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft gesteld, zal bovenstaande gelden t/m 6 april 2020 en kan op last van de overheid worden verlengd en zullen wij dan volgen. Wij vragen u in deze bijzondere tijd uw begrip en willen u er op attenderen dat onze reactietermijn langer kan zijn dan u van ons gewend bent. Denk hierbij aan langere wachttijden tijdens ons telefonisch spreekuur en de afhandeling van de post.

Uiteraard mag u van ons verwachten, dat wij in deze tijd van overmacht, ons uiterste best doen om u zoveel als mogelijk te woord te staan en te helpen.

Team Confidio

info@confidio.nl