Nieuwe bestuurder Confidio per 3 mei 2021

Geachte heer/mevrouw,

Oprichter Frank Zwaneveld heeft besloten om na 11 jaar een nieuwe uitdaging aan te gaan en het bestuur met ingang van 3 mei 2021 over te dragen aan ons, Anne-Mieke de Peuter en Sandra Caeyers.

De dagelijkse leiding en lopende zaken van de vestiging Emmen en Drachten worden met het volste vertrouwen overgedragen aan collega Irmon Krol. Irmon werkt al jaren voor Confidio waar hij verantwoordelijk is voor het algemeen beheer van de twee vestigingen.

Frank zegt hierover: ‘Elf jaar geleden ben ik Confidio gestart vanuit mijn passie voor de financiële situatie en daarmee het leven van onze klanten op orde te brengen. Het was geen makkelijk besluit, maar ik voel dat de nu tijd voor een nieuwe stap is. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in mij en de vele jaren van intensieve en prettige samenwerking. In het volste vertrouwen draag ik de lopende zaken en de dagelijkse leiding over aan Irmon Krol, als manager en bewindvoerder met de continuïteit en betrouwbaarheid gewaarborgd blijft.’

Behalve de wijziging van uw contactpersoon naar Irmon Krol, verandert er voor u verder niets. Ook voor de cliënten blijft alles hetzelfde. De contactgegevens blijven gelijk, zoals postadres, e-mailadressen, telefoonnummer en het telefonisch spreekuur. Ook de website www.confidio.nl blijft ongewijzigd.

Heeft u vragen? Bel dan naar 0591-654463 van maandag t/m vrijdag tussen kantooruren. Stuur een e-mail naar Irmon Krol I.Krol@confidio.nl.

Wij kijken uit naar een goede samenwerking!

Met vriendelijke groet,
Anne-Mieke de Peuter, Bestuurder & Sandra Caeyers, Bestuurder

info@confidio.nl